Hamrahlíðarkórinn

classic icelandic pop, icelandic choir

Be the first to follow

Discography Hamrahlíðarkórinn

Hugi Guðmundsson - Djúpsins ró Buy on Amazon
2013 Spotify
Jólasagan Buy on Amazon
2009 Spotify
Þorkell Buy on Amazon
2008 Spotify
Vorkvæði um Ísland Buy on Amazon
2002 Spotify
Mansöngur - Jórunn Viðar Buy on Amazon
2002 Spotify
Íslenskir jólasöngvar og Maríukvæði - Icelandic Christmas Songs Buy on Amazon
1996 Spotify
Tears of Stone (Tár úr steini) - Original Soundtrack Buy on Amazon
1995 Spotify
Íslensk þjóðlög - Icelandic Folk Songs Buy on Amazon
1993 Spotify
Kveðið í bjargi Buy on Amazon
1988 Spotify
Kveðið Í Bjargi Buy on Amazon
1988 Spotify
Homepage Artists Hamrahlíðarkórinn Discography

Featured events

More events