14KT

abstract beats, alternative hip hop

Diskografie 14KT

He's the Driver, I'm the Shooter Koupit 2017
True Koupit 2017
I Believe Koupit 2017
Glow Cups Koupit 2017
JeSoS Koupit 2017
14KillaTape Redux Koupit 2016
14KillaTape: REDUX Koupit 2015
Saturn Return Koupit 2014
Victim of a Modern Age (Instrumentals) Koupit 2014
Nickel & Dimed Koupit 2013
A Friendly Game of KT Koupit 2012
Nowalataz Koupit 2011
14KillaTape Koupit 2011
Nowalataz (Instrumentals) Koupit 2010
The Golden Hour (Sdtrk) Koupit 2008
The Golden Hour (Soundtrack) Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti 14KT Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

The Cure

FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Festival, Pop, Indie
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Castellón, es

Lana Del Rey

Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava, cz
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mark Knopfler
Koncert, Pop
Mark Knopfler
St 26. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Mark Knopfler

Zürich Openair 2019
Festival
Zürich Openair 2019
St 21. — So 24. srpna 2019, Curych, ch