3rd

alternative metalcore

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty 3rd (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie 3rd (15)

Big Picture Koupit 2017
Blue Notes Koupit 2017
Dreamin Koupit 2017
On Me Koupit 2017
Time Koupit 2017
Pressure Koupit 2017
I Do This Koupit 2017
ID.1 Koupit 2017
The Outro (feat. 3rd) Koupit 2017
Shift the Culture Koupit 2016
Cutting Cakes Koupit 2016
Haitian Boys (feat. E12 & 3rd) Koupit 2016
Vendetta Koupit 2014
Bottle After Bottle Koupit 2013
D Day Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Disturbed
Koncert, Metal, Rap
Disturbed
Po 24. června 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Disturbed

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Benátská! s Impulsem 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! s Impulsem 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec, cz

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot