3rd

3rd

alternative metalcore

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Diskografie

Big Picture (2017)
Koupit na Amazonu
Blue Notes (2017)
Koupit na Amazonu
Dreamin (2017)
Koupit na Amazonu
On Me (2017)
Koupit na Amazonu
Time (2017)
Koupit na Amazonu
Pressure (2017)
Koupit na Amazonu
I Do This (2017)
Koupit na Amazonu
ID.1 (2017)
Koupit na Amazonu
The Outro (feat. 3rd) (2017)
Koupit na Amazonu
Shift the Culture (2016)
Koupit na Amazonu
Cutting Cakes (2016)
Koupit na Amazonu
Haitian Boys (feat. E12 & 3rd) (2016)
Koupit na Amazonu
Vendetta (2014)
Koupit na Amazonu
Bottle After Bottle (2013)
Koupit na Amazonu
D Day (2006)
Koupit na Amazonu