3rd

alternative metalcore

Budoucí koncerty 3rd (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie 3rd (15)

Big Picture Koupit na Amazonu 2017
Blue Notes Koupit na Amazonu 2017
Dreamin Koupit na Amazonu 2017
On Me Koupit na Amazonu 2017
Pressure Koupit na Amazonu 2017
I Do This Koupit na Amazonu 2017
The Outro (feat. 3rd) Koupit na Amazonu 2017
Shift the Culture Koupit na Amazonu 2016
Cutting Cakes Koupit na Amazonu 2016
Haitian Boys (feat. E12 & 3rd) Koupit na Amazonu 2016
Vendetta Koupit na Amazonu 2014
Bottle After Bottle Koupit na Amazonu 2013
D Day Koupit na Amazonu 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Sweet Dream Fest 2018
Jídlo, Zdarma
Sweet Dream Fest 2018
So 6. října 2018, Náměstí Svobody Brno, cz
Chase & Status + Rage
Koncert, Drum'n'bass, Elektro
Chase & Status + Rage
Pá 9. listopadu 2018, Roxy Praha, cz

Chase & Status

The Glitch Mob (USA) Album Tour "See without Eyes"
Koncert, Elektro
The Glitch Mob (USA) Album Tour "See without Eyes"
St 21. listopadu 2018, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

YUNGBLUD

Reading Festival 2019
Festival
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk
Seafret
Koncert, Pop, Indie
Seafret
St 17. října 2018, Majestic Music Club Bratislava, sk
Within Temptation
Koncert
Within Temptation
Út 11. prosince 2018, Forum Karlín Praha, cz
George Fitzgerald
Koncert, Elektro, Pop
George Fitzgerald
Dnes, Roxy Praha, cz