3rd

alternative metalcore

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty 3rd (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie 3rd (15)

Big Picture Koupit 2017
Blue Notes Koupit 2017
Dreamin Koupit 2017
On Me Koupit 2017
Time Koupit 2017
Pressure Koupit 2017
I Do This Koupit 2017
ID.1 Koupit 2017
The Outro (feat. 3rd) Koupit 2017
Shift the Culture Koupit 2016
Cutting Cakes Koupit 2016
Haitian Boys (feat. E12 & 3rd) Koupit 2016
Vendetta Koupit 2014
Bottle After Bottle Koupit 2013
D Day Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Backstreet Boys
Koncert, Pop
Backstreet Boys
So 22. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Backstreet Boys

Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Parcels
Koncert, Elektro, Pop
Parcels
Pá 7. prosince 2018, Rock Café Praha, cz

Parcels

Next 2018
Festival, Elektro
Next 2018
St 28. — So 1. prosince 2018, Bratislava, sk

Caterina Barbieri, Fatima Al Qadiri

Pokey LaFarge
Koncert, Folk
Pokey LaFarge
Ne 9. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz

Pokey LaFarge

Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Koncert, Elektro, Rock
Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Čt 22. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Dub FX
Koncert, Elektro, Hip-hop
Dub FX
Út 20. listopadu 2018, Fléda Brno, cz