Abraxas

Česká republika, rock

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Abraxas (3)

16.-17. 8. 2019 19:00 Havlíčkův Brod, cz

Uskutečněné koncerty (11)

24. 11. 19:00 Brno, cz
3. 3. 19:00 Ústí nad Labem, cz
14. 10. 2017 17:00 Kadaň, cz
7. 10. 2017 21:00 Vrchlabí, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
9.-10. 6. 2017 15:00 Rokytnice nad Rokytnou, cz
3.-4. 6. 2017 16:00 Horka nad Moravou, cz
17. 2. 2017 20:30 Hradec Králové, cz

Videa Abraxas (1)


Fotky Abraxas (1)

Abraxas

Diskografie Abraxas (20)

Nekonečný boogie - Best Of Koupit 2016
Deep House Sensations, Vol. 2 Koupit 2016
Klid! Koupit 2015
Vocal Hits Velvet Grooves Volume Sept! Koupit 2015
Velvet Grooves Volume 22 Toozen Too! Koupit 2015
Andalucía Chill - Guitarras Mediterráneas / Mediterranean Guitars - Vol. 3 Koupit 2015
Nahrávky z let 1977-1981 Koupit 2012
Nahrávky z let 1982-1989 Koupit 2012
Damnation Koupit 2011
Gran Prix Koupit 2010
Hlava v oblacích Koupit 2009
Wretched Existence Koupit 2009
Už je to jedno... Koupit 2007
Retrospektiva Koupit 2003
Sado-Maso Koupit 2002
Abraxas (EP) Koupit 1987
Šťastnej blázen Koupit 1986
Midnight City Koupit 1985
Manéž Koupit 1984
BOX Koupit 1982

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

The Cure

Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Hlavní strana Interpreti Česko Abraxas