Amanda Lear

disco, hi-nrg, italian disco

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Amanda Lear (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Amanda Lear (20)

Follow Me, The Ultimate Hit-Collection Koupit 2018
Let Me Entertain You Koupit 2016
My Happiness (Deluxe Edition) Koupit 2014
My Happiness Koupit 2014
Suspicious Minds (Remixes) Koupit 2014
Paris by Night (Paris La Nuit) Koupit 2014
My Happiness (I Love Elvis) Koupit 2014
Amanda Lear Collection 2006-2012 Koupit 2013
I Don't Like Disco (Deluxe Edition) Koupit 2012
I Am a Photograph Koupit 2012
Secret Passion Koupit 2011
Brief Encounters Acoustique-The Golden Edition Koupit 2011
I Don't Like Disco Koupit 2011
My French Italian Songbook Koupit 2010
I'm Coming Up! Koupit 2010
I'm Coming Up (The Remix) Koupit 2010
Brand New Love Affair Koupit 2009

Další akce

Více akcí
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Amanda Lear