Anthony Valadez

deep indie r&b, indie jazz

Diskografie Anthony Valadez

Fade Away Koupit 2016
Prelude to the Fade Koupit 2016
Hurt - Single Koupit 2016
Rustic Modern Koupit 2015
Just Visiting Koupit 2012
Under Water Koupit 2012
Golden Years [David Bowie vs. KCRW] Koupit 2011
AUDIO / VISUAL: Reworked, Recycled and Remixed Koupit 2010
Audio / Visual : Sounds Inspired by All Things Visual Koupit 2009
Go/b Side For Philly Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Anthony Valadez Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Tomorrowland Winter 2019
Festival, Pop, House
Tomorrowland Winter 2019
So 9. — So 16. března 2019, Alpe d'Huez, fr

Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Zürich Openair 2019
Festival
Zürich Openair 2019
St 21. — So 24. srpna 2019, Curych, ch