Anthony Valadez

deep indie r&b, indie jazz

Diskografie Anthony Valadez

Fade Away Koupit 2016
Prelude to the Fade Koupit 2016
Hurt - Single Koupit 2016
Rustic Modern Koupit 2015
Just Visiting Koupit 2012
Under Water Koupit 2012
Golden Years [David Bowie vs. KCRW] Koupit 2011
AUDIO / VISUAL: Reworked, Recycled and Remixed Koupit 2010
Audio / Visual : Sounds Inspired by All Things Visual Koupit 2009
Go/b Side For Philly Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Anthony Valadez Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha

George Ezra

Benátská! 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Cavetown
Koncert, Pop, Rock
Cavetown
St 14. srpna 2019, Cross Club Praha
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Don Broco, Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha

Bob Dylan

Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha