Arcade Fire

Kanada, chamber pop, indie pop, indie rock

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Arcade Fire (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Arcade Fire

Arcade Fire je americko-kanadská hudební skupina pocházející z Montrealu. Kapelu založili v roce 2003 manželé Régine Chassagne a Win Butler, o rok později vtrhli do světa s albem Funeral. Název desky („Pohřeb") byl zvolen z důvodu smrti několika nejbližších příbuzných členů kapely. Časopis TIME na účet debutové desky napsal: „Album Funeral pomohlo vrátit Kanadu na hudební mapu světa". Díky svým uhrančivým vystoupením patří Arcade Fire rovněž mezi vyhledávané koncertní skupiny. Album Neon Bible, které však nemá přímou souvislost se stejnojmennou literární prvotinou spisovatele Johna Kennedyho Toolea, je předními hudebními časopisy považováno z jedno z nejlepších alb roku 2007. 2. srpna 2010 vyšlo ve Velké Británii album The Suburbs, které se během několika dní dostalo na čelní pozice jak v britské, tak i americké a irské hitparádě. Zatím posledním albem je "Everything Now" z roku 2017. Jeho přijetí bylo smíšené, od vlažného po nadšené. V rámci koncertní šňůry k tomuto albu zahráli poprvé v Česku, 15. června 2018 vystoupili v pražské O2 areně. 
cs.wikipedia.org/wiki/Arcade_Fire

Uskutečněné koncerty (13)

16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
15.-18. 8. 2018 Paredes de Coura, pt
9.-11. 8. 2018 Göteborg, se
7.-11. 8. 2018 Oslo, no
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
18. 6. 2018 19:30 Vídeň, at
15. 6. 2018 20:00 Praha, cz
6.-9. 7. 2017 Belfort, fr
24.-1. 7. 2017 Roskilde, dk
8.-11. 6. 2017 Newport , uk
31.-4. 6. 2017 Barcelona, es

Videa Arcade Fire (6)


Fotky Arcade Fire (3)

Arcade Fire
Arcade Fire
Arcade Fire

Diskografie Arcade Fire (17)

Everything Now Koupit 2017
Reflektor (Deluxe) Koupit 2015
Reflektor Koupit 2013
The Suburbs Koupit 2010
The Suburbs (Deluxe Edition) Koupit 2010
The Suburbs (Deluxe) Koupit 2010
Neon Bible Koupit 2007
Funeral Koupit 2004

www.arcadefire.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha, cz

Bars and Melody

Wilderness Festival 2019
Festival, Elektro, Pop
Wilderness Festival 2019
Čt 1. — Ne 4. srpna 2019, Charlbury, uk

Bombay Bicycle Club, Caravan Palace, Groove Armada, Robyn, Tom Grennan, Tom Odell

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Primavera Sound 2019
Festival, Indie, Rap
Primavera Sound 2019
Čt 30. — So 1. června 2019, Barcelona, es

Erykah Badu, Future, Solange, Tame Impala

Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Hlavní strana Interpreti Arcade Fire