B-complex

Slovensko, drum and bass, liquid funk, neurofunk

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty B-complex (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (9)

17.-18. 8. Horčápsko u Příbrami, cz
2.-4. 8. Milovice, cz
20.-22. 7. Oudkarspel, nl
23. 6. 15:00 Svojšice u Přelouče, cz
18.-19. 8. 2017 Hranice, cz
11.-12. 8. 2017 12:00 Piešťany, sk
28.-29. 7. 2017 17:00 Jihlava, cz

Fotky B-complex (1)

B-complex

Diskografie B-complex (14)

Early Bird Koupit 2015
Ambassadors, Vol. 5 - Drum & Bass Poetry Koupit 2015
Let It Roll, Vol. 1 Koupit 2015
Rolling with the Punches / Reflections Koupit 2012
The Darkest Hour Koupit 2012
Rolling With The Punches / Reflections Koupit 2011
Hospital Loungecore Classics Koupit 2011
Hospitality Drum & Bass 2011 Koupit 2011
Salad Is OK Koupit 2010
Beautiful Lies VIP Koupit 2010
Sick Music 2 Koupit 2010
One Eye Closed Koupit 2010
Sick Music Koupit 2009
Shteel EP Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Disturbed
Koncert, Metal, Rap
Disturbed
Po 24. června 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Disturbed

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Festival, Pop, Indie
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Castellón, es

Lana Del Rey

Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Little Big

Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Slovensko B-complex