B-complex

Slovensko, drum and bass, liquid funk, neurofunk

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty B-complex (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (9)

17.-18. 8. 2018 Horčápsko u Příbrami, cz
2.-4. 8. 2018 Milovice, cz
20.-22. 7. 2018 Oudkarspel, nl
23. 6. 2018 15:00 Svojšice u Přelouče, cz
18.-19. 8. 2017 Hranice, cz
11.-12. 8. 2017 12:00 Piešťany, sk
28.-29. 7. 2017 17:00 Jihlava, cz

Fotky B-complex (1)

B-complex

Diskografie B-complex (14)

Early Bird Koupit 2015
Ambassadors, Vol. 5 - Drum & Bass Poetry Koupit 2015
Let It Roll, Vol. 1 Koupit 2015
Rolling with the Punches / Reflections Koupit 2012
The Darkest Hour Koupit 2012
Rolling With The Punches / Reflections Koupit 2011
Hospital Loungecore Classics Koupit 2011
Hospitality Drum & Bass 2011 Koupit 2011
Salad Is OK Koupit 2010
Beautiful Lies VIP Koupit 2010
Sick Music 2 Koupit 2010
One Eye Closed Koupit 2010
Sick Music Koupit 2009
Shteel EP Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
Alice Phoebe Lou
Koncert
Alice Phoebe Lou
Ne 28. dubna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Hlavní strana Interpreti Slovensko B-complex