Barbagallo

french indietronica

Diskografie Barbagallo

L'offrande Koupit 2018
L'échappée Koupit 2018
Grand chien Koupit 2017
Remixes et reprises Koupit 2017
Longue la nuit (Kevin Parker remix) Koupit 2017
Nouveau Sidobre Koupit 2017
Pas grand monde Koupit 2016
La Vérité Koupit 2016
Oubliez-moi Koupit 2016
Mungibeddu Koupit 2016
Amor de lonh Koupit 2015
Nova Tunes 3.1 Koupit 2015
Excuse My French (remixes) Koupit 2012
Hlavní strana Interpreti Barbagallo Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Mighty Hoopla 2019
Festival
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno, cz

The Offspring

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz