Bass Science

glitch hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Bass Science (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Bass Science (13)

Homies (Remixed) Koupit 2016
Bass Science Koupit 2016
100 Koupit 2016
Homies - EP Koupit 2015
Starkey & Dev79 Present Street Bass Anthems, Vol. 7 Koupit 2015
Bullets Like Come Koupit 2015
160 Koupit 2014
Psychedelic American Boyhood Koupit 2012
Far Arden Compilation Vol. 1 Koupit 2012
Street Bass Anthems Volume 5 Koupit 2012
Out of Step - EP Koupit 2011
Brixton Session Koupit 2009
Mutant Munitions Koupit 2008

Další akce

Více akcí
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Disturbed
Koncert, Metal, Rap
Disturbed
Po 24. června 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Disturbed

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Benátská! s Impulsem 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! s Impulsem 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec, cz

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Hlavní strana Interpreti Bass Science