Bass Science

glitch hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Bass Science (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Bass Science (13)

Homies (Remixed) Koupit 2016
Bass Science Koupit 2016
100 Koupit 2016
Homies - EP Koupit 2015
Starkey & Dev79 Present Street Bass Anthems, Vol. 7 Koupit 2015
Bullets Like Come Koupit 2015
160 Koupit 2014
Psychedelic American Boyhood Koupit 2012
Far Arden Compilation Vol. 1 Koupit 2012
Street Bass Anthems Volume 5 Koupit 2012
Out of Step - EP Koupit 2011
Brixton Session Koupit 2009
Mutant Munitions Koupit 2008

Další akce

Více akcí
Backstreet Boys
Koncert, Pop
Backstreet Boys
So 22. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Backstreet Boys

Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Parcels
Koncert, Elektro, Pop
Parcels
Pá 7. prosince 2018, Rock Café Praha, cz

Parcels

Next 2018
Festival, Elektro
Next 2018
St 28. — So 1. prosince 2018, Bratislava, sk

Caterina Barbieri, Fatima Al Qadiri

Pokey LaFarge
Koncert, Folk
Pokey LaFarge
Ne 9. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz

Pokey LaFarge

Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Koncert, Elektro, Rock
Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Čt 22. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Dub FX
Koncert, Elektro, Hip-hop
Dub FX
Út 20. listopadu 2018, Fléda Brno, cz
Hlavní strana Interpreti Bass Science