Battle Beast

Finsko, gothic metal, melodic death metal, metal, neo classical metal

+5

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Battle Beast (6)

14. 4. 19:30 Vídeň, at
30. 4. 19:00 Londýn, uk
8. 5. 19:30 Hamburg, de
28.-30. 6. Helsinki, fi
11.-14. 7. Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (4)

1.-3. 6. 2018 12:00 Plzeň, cz
21. 11. 2017 20:00 Praha, cz
13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz
30.-2. 7. 2017 Helsinki, fi

Videa Battle Beast (5)


Fotky Battle Beast (1)

Battle Beast

Diskografie Battle Beast (23)

Bringer Of Pain Koupit 2018
TOP 10 Koupit 2018
Bringer of Pain Koupit 2017
ブリンガー・オブ・ペイン Koupit 2017
Unholy Savior Koupit 2015
アンホーリー・セイヴィアー Koupit 2015
Battle Beast (Bonus Version) Koupit 2013
Battle Beast Koupit 2013
Steel Koupit 2012
Steel (Exclusive Bonus Version) Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
The Beach Boys
Koncert, Rock
The Beach Boys
Ne 16. června 2019, Velký sál Lucerna Praha
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Battle Beast