Bausa

deep german hip hop

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Bausa (5)

21.-23. 6. Scheeßel, de
21.-23. 6. Neuhausen ob Eck, de
27.-30. 6. St. Gallen, ch
5.-6. 7. Frankfurt nad Mohanem, de

Uskutečněné koncerty (6)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
4. 8. 2018 Hamburg, de
5.-7. 7. 2018 Frauenfeld, ch
1.-3. 6. 2018 Nurburg, de
1.-3. 6. 2018 Nuremberg, de
5. 11. 2017 21:00 Vídeň, at

Diskografie Bausa (9)

Casia Deluxe Koupit 2017
Alles auf Rot Koupit 2017
Dreifarbenhaus Koupit 2017
Dreifarbenhaus (Track by Track) Koupit 2017
Mele7 Koupit 2017
Love Hotel Koupit 2017
Tannen aus Plastik Koupit 2016
Meilenstein Koupit 2016
Hallo Monaco Koupit 2013

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Bausa