Big Daddy Kane

alternative hip hop, east coast hip hop, gangster rap, hardcore hip hop

Diskografie Big Daddy Kane

Ain't No Half-Steppin' Koupit 2018
Hip Hop Record Box Koupit 2018
Urban Nights Koupit 2018
The Evidence Koupit 2018
Hip Hop Workout Koupit 2018
Nite & Day Koupit 2013
The Power of Music Koupit 2009
Veteranz Day Koupit 1998
Daddy's Home Koupit 1994
Looks Like A Job For... Koupit 1993
Taste Of Chocolate Koupit 1990
It's A Big Daddy Thing Koupit 1989
Long Live The Kane Koupit 1988
Raw [Edit] / Word To The Mother[land] [Digital 45] Koupit 1988
Raw [Edit] / Word To The Mother[land] [Digital 45] (with PDF) Koupit 1988
Hlavní strana Interpreti Big Daddy Kane Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Glastonbury Festival 2019
Festival
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk
HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Benátská! s Impulsem 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! s Impulsem 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec, cz

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
B.my.Lake 2019
Festival
B.my.Lake 2019
Datum bude oznámeno, Keszthely, hu