Björk

Island

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Björk (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (4)

7.-9. 6. 2018 Aarhus, dk
2.-3. 6. 2018 Paříž, fr
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
25.-27. 5. 2018 Londýn, uk

Videa Björk (5)


Fotky Björk (1)

Björk

Diskografie Björk (30)

Bastards Koupit 2012
Biophilia Koupit 2011
Songs From The Volta Tour - Live Koupit 2007
Volta Koupit 2007
Drawing Restraint 9 Koupit 2005
Medulla Koupit 2004
iTunes Originals Koupit 2004
Debut - Live Koupit 2003
Homogenic - Live Koupit 2003
Family Tree Koupit 2002
Vespertine - Live Koupit 2002
Vespertine Koupit 2001
Selmasongs (EU Version - Music From The Motion Picture Soundtrack "Dancer In The Dark") Koupit 2000
Greatest Hits Koupit 2000
Post - Live Koupit 1998
Homogenic Koupit 1997
Telegram Koupit 1996
Post Koupit 1995
Debut Koupit 1993
Debut (Ecopac) Koupit 1993
Ooops featuring Björk Koupit 1991
Gling-Glo Koupit 1990

bjork.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Skunk Anansie
Koncert, Rock
Skunk Anansie
Čt 25. července 2019, Forum Karlín Praha, cz

Skunk Anansie

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

2000trees Festival 2019
Festival, Punk, Rock
2000trees Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Cheltenham, uk

Comeback Kid, Every Time I Die, Frank Turner, While She Sleeps, You Me At Six

Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

Hlavní strana Interpreti Björk