Björk

Island

Budoucí koncerty Björk (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (4)

7.-9. 6. Aarhus, dk
2.-3. 6. Paříž, fr
30.-3. 6. Barcelona, es
25.-27. 5. Londýn, uk

Videa Björk (5)


Fotky Björk (1)

Björk

Diskografie Björk (30)

Bastards Koupit na Amazonu 2012
Biophilia Koupit na Amazonu 2011
Songs From The Volta Tour - Live Koupit na Amazonu 2007
Volta Koupit na Amazonu 2007
Drawing Restraint 9 Koupit na Amazonu 2005
Medulla Koupit na Amazonu 2004
iTunes Originals Koupit na Amazonu 2004
Debut - Live Koupit na Amazonu 2003
Homogenic - Live Koupit na Amazonu 2003
Family Tree Koupit na Amazonu 2002
Vespertine - Live Koupit na Amazonu 2002
Vespertine Koupit na Amazonu 2001
Selmasongs (EU Version - Music From The Motion Picture Soundtrack "Dancer In The Dark") Koupit na Amazonu 2000
Greatest Hits Koupit na Amazonu 2000
Post - Live Koupit na Amazonu 1998
Homogenic Koupit na Amazonu 1997
Telegram Koupit na Amazonu 1996
Debut Koupit na Amazonu 1993
Debut (Ecopac) Koupit na Amazonu 1993
Ooops featuring Björk Koupit na Amazonu 1991
Gling-Glo Koupit na Amazonu 1990

bjork.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Chase & Status + Rage
Koncert, Drum'n'bass, Elektro
Chase & Status + Rage
Pá 9. listopadu 2018, Roxy Praha, cz

Chase & Status

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Po 26. srpna 2019, Amsterdam, nl
Twenty One Pilots
Koncert, Alternative, Indie
Twenty One Pilots
So 16. února 2019, O2 Arena Praha, cz

Twenty One Pilots

Seafret
Koncert, Folk, Pop
Seafret
Čt 18. října 2018, Fléda Brno, cz
Mac Demarco
Koncert, Pop, Indie
Mac Demarco
Ne 21. října 2018, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Mac Demarco

Jungle
Koncert, Elektro, Indie
Jungle
Út 13. listopadu 2018, Majestic Music Club Bratislava, sk
Superorganism
Koncert, Pop
Superorganism
Po 12. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Let It Roll On Tour Slovakia 2018
Koncert, Párty, Elektro
Let It Roll On Tour Slovakia 2018
So 10. listopadu 2018, Refinery Gallery Bratislava, sk
Hlavní strana Interpreti Björk