Björk

Island

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Björk (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (4)

7.-9. 6. Aarhus, dk
2.-3. 6. Paříž, fr
30.-3. 6. Barcelona, es
25.-27. 5. Londýn, uk

Videa Björk (5)


Fotky Björk (1)

Björk

Diskografie Björk (30)

Bastards Koupit 2012
Biophilia Koupit 2011
Songs From The Volta Tour - Live Koupit 2007
Volta Koupit 2007
Drawing Restraint 9 Koupit 2005
Medulla Koupit 2004
iTunes Originals Koupit 2004
Debut - Live Koupit 2003
Homogenic - Live Koupit 2003
Family Tree Koupit 2002
Vespertine - Live Koupit 2002
Vespertine Koupit 2001
Selmasongs (EU Version - Music From The Motion Picture Soundtrack "Dancer In The Dark") Koupit 2000
Greatest Hits Koupit 2000
Post - Live Koupit 1998
Homogenic Koupit 1997
Telegram Koupit 1996
Post Koupit 1995
Debut Koupit 1993
Debut (Ecopac) Koupit 1993
Ooops featuring Björk Koupit 1991
Gling-Glo Koupit 1990

bjork.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
Čt 18. dubna 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Hollywood Undead

Editors
Koncert
Editors
Po 26. listopadu 2018, Refinery Gallery Bratislava, sk

Editors

Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Whispering Sons
Koncert, Punk
Whispering Sons
Čt 29. listopadu 2018, Meetfactory Praha, cz
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Hlavní strana Interpreti Björk