Blood Red Shoes

Velká Británie, indie rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Blood Red Shoes (5)

27.-30. 6. Marmande, fr
25.-28. 7. Penrith, uk
2. 11. 20:00 Vídeň, at

Uskutečněné koncerty (3)

26. 1. 19:00 Londýn, uk
23.-24. 6. 2017 Praha, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz

Videa Blood Red Shoes (5)


Fotky Blood Red Shoes (2)

Blood Red Shoes
Blood Red Shoes

Diskografie Blood Red Shoes (21)

Get Tragic Koupit 2019
Tied At The Wrist: Early Recordings Koupit 2015
Blood Red Shoes Koupit 2013
Blood Red Shoes/14 Photographs Koupit 2013
In Time to Voices Koupit 2012
In Time To Voices Koupit 2012
Fire Like This Koupit 2010
Box of Secrets Koupit 2008
I’ll Be Your Eyes Koupit 2007
Box Of Secrets Koupit

www.bloodredshoes.co.uk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Latitude Festival 2019
Festival, Pop, Indie
Latitude Festival 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Southwold, uk

George Ezra, Lana Del Rey, Primal Scream, Snow Patrol, Underworld

Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Hlavní strana Interpreti Blood Red Shoes