Bon Iver

USA, folk, alt-indie rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Bon Iver (7)

31.-2. 6. 2019 Hilvarenbeek, nl
6.-8. 6. 2019 Aarhus, dk
12.-15. 6. 2019 Bergen, no
11.-13. 7. 2019 Lisabon, pt
11.-13. 7. 2019 Madrid, es
19.-21. 7. 2019 Gräfenhainichen, de

Uskutečněné koncerty (2)

31.-4. 6. 2017 Barcelona, es

Videa Bon Iver (2)


Fotky Bon Iver (1)

Bon Iver

Diskografie Bon Iver (18)

Summer Festival Best Koupit 2017
22, A Million Koupit 2016
33 “GOD” Koupit 2016
22/10 Koupit 2016
Farewell, Starlite! Koupit 2016
Friends (feat. Bon Iver) Koupit 2016
The Colour In Anything Koupit 2016
Bon Iver Koupit 2011
Fall Creek Boys Choir Koupit 2011
Blood Bank Koupit 2009
For Emma, Forever Ago Koupit 2008
For Emma Koupit 2008

www.boniver.org

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Blood Youth
Koncert, Hardcore, Punk
Blood Youth
Út 19. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Aurora
Koncert, Pop
Aurora
Čt 17. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash

Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Walk Off the Earth

Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Beats For Love 2019
Festival, Elektro, House
Beats For Love 2019
St 3. — So 6. července 2019, Ostrava, cz
Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava, cz
Hlavní strana Interpreti Bon Iver