Brendan Perry

dark wave, ethereal wave, medieval, neoclassical

Diskografie Brendan Perry

No Land Koupit 2017
Tao Koupit 2016
Set Your Clock by Your Heart (Best Of) Koupit 2015
Ark Koupit 2010
Utopia Koupit 2010
Ovations Koupit 2009
Eye of the Hunter Koupit 1999
4AD Presents the 13 Year Itch Koupit 1993
Hlavní strana Interpreti Brendan Perry Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha
Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha
2000trees Festival 2019
Festival, Punk, Rock
2000trees Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Cheltenham, uk

Comeback Kid, Every Time I Die, Frank Turner, While She Sleeps, You Me At Six

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha