Brendan Perry

dark wave, ethereal wave, medieval, neoclassical

Diskografie Brendan Perry

No Land Koupit 2017
Tao Koupit 2016
Set Your Clock by Your Heart (Best Of) Koupit 2015
Ark Koupit 2010
Utopia Koupit 2010
Ovations Koupit 2009
Eye of the Hunter Koupit 1999
4AD Presents the 13 Year Itch Koupit 1993
Hlavní strana Interpreti Brendan Perry Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Little Big

Hank Von Hell
Koncert, Rock
Hank Von Hell
Zítra, Nová Chmelnice Praha, cz

Hank von Hell

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz