Bruce Brubaker

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Bruce Brubaker (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Bruce Brubaker (12)

Codex Koupit 2018
Pianorama II: Nice Piano Music Koupit 2018
Su Lian Tan: Revelations Koupit 2017
Keyboard Study 2 (Brubaker Version 1) Koupit 2017
Knee Play 4 Koupit 2016
Glass Piano Koupit 2015
Meredith Monk: Piano Songs Koupit 2014
Time Curve: Music for Piano by Philip Glass and William Duckworth Koupit 2009
Hope Street Tunnel Blues: Music for Piano By Philip Glass and Alvin Curran Koupit 2007
Glass Cage Koupit 2006
Inner Cities Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Bruce Brubaker