Cabbage

britpop, madchester

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cabbage (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (13)

23.-26. 8. Charleville-Mézières, fr
28.-1. 7. Clemont-Ferrand, fr
26.-27. 5. Manchester, uk
24.-29. 4. Bourges, fr
25.-27. 8. 2017 Leeds, uk
25.-27. 8. 2017 Reading, uk
10.-13. 8. 2017 Castelbuono, it
27.-30. 7. 2017 Standon, uk
6.-8. 7. 2017 Bilbao, es
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
25.-28. 5. 2017 Liverpool, uk

Diskografie Cabbage (17)

Arms of Pleonexia Koupit 2018
Young, Dumb and Full Of... Koupit 2017
Kevin (Skeleton Key Mix) Koupit 2017
Celebration of a Disease Koupit 2017
Gibraltar Ape Koupit 2017
The Extended Play of Cruelty Koupit 2017
Northern Exposure Koupit 2017
Dinner Lady - Edit Koupit 2016
Le Chou Koupit 2016
TERRORIST SYNTHESIZER Koupit 2016
Necroflat in the Palace Koupit 2016
Uber Capitalist Death Trade Koupit 2016
Le Chou - EP Koupit 2016
Blue Feather Koupit 2014
Dominic Radio Koupit 1999

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
Lil Xan
Koncert, Rap
Lil Xan
Ne 10. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Cabbage