Cali

chanson, french indie pop, french pop, french rock

Diskografie Cali

Les choses défendues Koupit 2016
Le mariage Koupit 2016
Je ne peux pas pleurer plus que ça Koupit 2016
I Want You Koupit 2016
Takotracks Koupit 2016
L'âge d'or Koupit 2015
Tout ce qui ne reviendra plus Koupit 2015
La vie quoi! Koupit 2015
La Vie Cowboy Koupit 2013
Ce soir je te laisse partir (Radio Edit) - Single Koupit 2013
Vernet les Bains Koupit 2012
L'amour est éternel - Single Koupit 2012
La Vie Est Une Truite Arc-En-Ciel Qui Nage Dans Mon Coeur Koupit 2010
Le bruit de ma vie Koupit 2009
L'espoir Koupit 2008
Le Bordel Magnifique Koupit 2006
Menteur Koupit 2005
L'amour Parfait Koupit 2003
Hlavní strana Interpreti Cali Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha
Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Don Broco, Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha

Tove Lo

Frank Carter & The Rattlesnakes
Koncert, Rock, Punk
Frank Carter & The Rattlesnakes
St 3. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Y Not Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Y Not Festival 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Pikehall, uk

Elbow, Foals, Franz Ferdinand, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha