Carpenter Brut

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Carpenter Brut (3)

7.-10. 8. Jaroměř, cz
15.-17. 8. Trondheim, no

Uskutečněné koncerty (9)

13. 10. 2018 18:30 Varšava, pl
24.-26. 8. 2018 Paříž, fr
15.-18. 8. 2018 Dinkelsbühl, de
6.-9. 7. 2018 Normandy, fr
22.-24. 6. 2018 Clisson, fr
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
9. 3. 2018 19:00 Praha, cz
8. 3. 2018 19:00 Vídeň, at
9.-11. 6. 2017 Paříž, fr

Videa Carpenter Brut (1)


Diskografie Carpenter Brut (13)

Leather Teeth Koupit 2018
CARPENTERBRUTLIVE Koupit 2017
TRILOGY Koupit 2017
EP I Koupit 2017
EP II Koupit 2017
EP III Koupit 2017
Turbo Killer (Live) Koupit 2017
Maniac (Live) Koupit 2017
Night Stalker (From "The Rise of the Synths") Koupit 2017
Hacknet (Official Soundtrack) Koupit 2017
Trials of the Blood Dragon (Original Game Soundtrack) Koupit 2016
Vacances de 87 (Remixes) Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Built To Spill
Koncert, Rock, Country
Built To Spill
So 18. května 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Little Big
Koncert, Pop
Little Big
Po 13. května 2019, MMC Bratislava Bratislava, sk
Way Out West 2019
Festival, Pop, Rap
Way Out West 2019
Čt 8. — So 10. srpna 2019, Göteborg, se

Cardi B, Christine and the Queens, James Blake, Stormzy, The Cure

Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
Út 3. prosince 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Carpenter Brut