Carpenter Brut

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Carpenter Brut (2)

11.-13. 7. 2019 Madrid, es
7.-10. 8. 2019 Jaroměř, cz

Uskutečněné koncerty (9)

13. 10. 18:30 Varšava, pl
24.-26. 8. Paříž, fr
15.-18. 8. Dinkelsbühl, de
6.-9. 7. Normandy, fr
22.-24. 6. Clisson, fr
30.-3. 6. Barcelona, es
9. 3. 19:00 Praha, cz
8. 3. 19:00 Vídeň, at
9.-11. 6. 2017 Paříž, fr

Videa Carpenter Brut (1)


Diskografie Carpenter Brut (13)

Leather Teeth Koupit 2018
CARPENTERBRUTLIVE Koupit 2017
TRILOGY Koupit 2017
EP I Koupit 2017
EP II Koupit 2017
EP III Koupit 2017
Turbo Killer (Live) Koupit 2017
Maniac (Live) Koupit 2017
Night Stalker (From "The Rise of the Synths") Koupit 2017
Hacknet (Official Soundtrack) Koupit 2017
Trials of the Blood Dragon (Original Game Soundtrack) Koupit 2016
Vacances de 87 (Remixes) Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Febiofest 2019
Film
Febiofest 2019
Čt 21. — Pá 29. března 2019, CineStar Praha – Anděl Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Festival Boskovice 2019
Festival
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
Alice Phoebe Lou
Koncert
Alice Phoebe Lou
Ne 28. dubna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Carpenter Brut