Cesare Cremonini

italian arena pop, italian hip hop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cesare Cremonini (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Cesare Cremonini (17)

Nessuno Vuole Essere Robin Koupit 2018
Poetica Koupit 2017
Possibili scenari Koupit 2017
Possibili Scenari Koupit 2017
Buon Viaggio (Share The Love) Koupit 2015
Più Che Logico Koupit 2015
Più Che Logico (Live) Koupit 2015
Logico Koupit 2014
Logico #1 Koupit 2014
Mezza Estate Koupit 2013
La Teoria Dei Colori Koupit 2012
Il Comico (Sai Che Risate) Koupit 2012
Il Primo Bacio Sulla Luna Koupit 2008
Maggese Koupit 2005
Bagus Koupit 2002

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Cesare Cremonini