Trendy Jiří Korn Leoš Mareš Pražský Majáles 2024 Karel Gott…jeho písně žijí dál! Rammstein Jony André Rieu

Charlie Puth

USA , dance pop, pop, post-teen pop, viral pop

60 sledujících

Nadcházející koncerty Charlie Puth

Sledujte umělce Charlie Puth a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 60

Charlie Puth

Charlie Puth je americký zpěvák, textař a producent, který se narodil 2. prosince 1991 v městě Rumson v New Jersey. Již od mládí se projevoval jeho hudební talent, když začal hrát na klavír ve věku čtyř let. Později se učil hrát na další nástroje, včetně kytary a trubky.

Po absolvování střední školy pokračoval Charlie Puth ve studiu hudby na Berklee College of Music v Bostonu. Během svého studia se specializoval na jazzové aranže a kompozici. Během této doby také začal vytvářet a produkovat svou vlastní hudbu.

Jeho průlomovým okamžikem přišel v roce 2015, kdy spolupracoval s Wiz Khalifou na písni "See You Again" z filmu "Furious 7". Skladba se stala obrovským hitem a dosáhla prvního místa v žebříčcích v mnoha zemích po celém světě. Tím se Charlie Puth stal mezinárodně známým a jeho kariéra vzrostla.
 
V roce 2016 vydal své debutové studiové album nazvané "Nine Track Mind", které obsahovalo hity jako "One Call Away" a "Marvin Gaye", na kterých se podílel také zpěvák Meghan Trainor. Album se umístilo na desátém místě v americkém žebříčku Billboard 200.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Charlie Puth

Doporučené akce

Další akce