Chris Liebing

Německo, techno

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Chris Liebing (9)

3.-6. 7. Torre del Mar, es
10.-11. 8. Amsterdam, nl
18.-22. 8. Novalja, hr

Uskutečněné koncerty (28)

8.-9. 2. Carpentras, fr
31. 12. 2018 Berlín, de
13.-16. 12. 2018 Saalbach Hinterglemm, at
27. 10. 2018 Manchester, uk
26. 10. 2018 23:00 Praha, cz
19. 10. 2018 Amsterdam, nl
20.-23. 9. 2018 Portimão, pt
26. 8. 2018 Londýn, uk
22.-25. 8. 2018 Zamárdi, hu
19.-23. 8. 2018 Novalja, hr
18.-19. 8. 2018 Zwevegem, be
28. 7. 2018 Rüsselsheim am Main, de
30.-1. 7. 2018 Nuremberg, de
22.-23. 6. 2018 Nowy Dwór Mazowiecki, pl
7.-9. 6. 2018 Memmingerberg, de
26. 5. 2018 Amsterdam, nl
30. 4. 2018 Dortmund, de
7. 4. 2018 Mannheim, de
31. 12. 2017 Berlín, de
3.-6. 8. 2017 Cluj-Napoca, ro
3.-5. 8. 2017 Vrnjačka Banja, rs
29. 4. 2017 Dortmund, de

Videa Chris Liebing (2)


Fotky Chris Liebing (1)

Chris Liebing

Diskografie Chris Liebing (18)

Novembergrey (feat. Ralf Hildenbeutal) Koupit 2018
Novembergrey Koupit 2018
Extase (incl. Chris Liebing RMX) Koupit 2018
Everything Is Never Enough (Chris Liebing Burn Slow Remix) Koupit 2017
Auf und... Remixed Koupit 2010
Ataraxia / Sor Koupit 2010
Discombobulated / Klave Koupit 2009
Auf... EP Koupit 2009
Turbular Bell / Turbular Chord Koupit 2009
Bangbop / Puckelbop EP Koupit 2008
A, B, C, D E.P. (Part 2) Koupit 2007
A, B, C, D E.P. (Part One) Koupit 2007
Collabs 3000 (Metalism) Koupit 2005
The Remixes, Pt. 2 Koupit 2003
Ping Pong Pineapple Koupit 2003
Evolution Koupit 2003

Další akce

Více akcí
Zürich Openair 2019
Festival, Pop, Elektro
Zürich Openair 2019
St 21. — So 24. srpna 2019, Curych, ch

Billie Eilish, Macklemore, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
Frank Carter & The Rattlesnakes
Koncert, Rock, Punk
Frank Carter & The Rattlesnakes
St 3. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Ady Suleiman
Koncert, Funk
Ady Suleiman
Út 2. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
Hlavní strana Interpreti Chris Liebing