Chris Liebing

Německo, techno

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Chris Liebing (3)

13.-16. 12. Saalbach Hinterglemm, at
31.-1. 1. Berlín, de

Uskutečněné koncerty (24)

27. 10. Manchester, uk
26. 10. 23:00 Praha, cz
20.-23. 9. Portimão, pt
22.-25. 8. Zamárdi, hu
19.-23. 8. Novalja, hr
18.-19. 8. Zwevegem, be
28. 7. Rüsselsheim am Main, de
30.-1. 7. Nuremberg, de
22.-23. 6. Nowy Dwór Mazowiecki, pl
7.-9. 6. Memmingerberg, de
26. 5. Amsterdam, nl
30. 4. Dortmund, de
7. 4. Mannheim, de
31. 12. 2017 Berlín, de
3.-6. 8. 2017 Cluj-Napoca, ro
3.-5. 8. 2017 Vrnjačka Banja, rs
29. 4. 2017 Dortmund, de

Videa Chris Liebing (2)


Fotky Chris Liebing (1)

Chris Liebing

Diskografie Chris Liebing (18)

Novembergrey (feat. Ralf Hildenbeutal) Koupit 2018
Novembergrey Koupit 2018
Extase (incl. Chris Liebing RMX) Koupit 2018
Everything Is Never Enough (Chris Liebing Burn Slow Remix) Koupit 2017
Auf und... Remixed Koupit 2010
Ataraxia / Sor Koupit 2010
Discombobulated / Klave Koupit 2009
Auf... EP Koupit 2009
Turbular Bell / Turbular Chord Koupit 2009
Bangbop / Puckelbop EP Koupit 2008
A, B, C, D E.P. (Part 2) Koupit 2007
A, B, C, D E.P. (Part One) Koupit 2007
Collabs 3000 (Metalism) Koupit 2005
The Remixes, Pt. 2 Koupit 2003
Ping Pong Pineapple Koupit 2003
Evolution Koupit 2003

Další akce

Více akcí
Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Kraftwerk, Morcheeba

Reading Festival 2019
Festival
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk
Víno z blízka na 2018
Jídlo
Víno z blízka na 2018
So 1. prosince 2018, Hrad Špilberk Brno, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
Čt 18. dubna 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Hollywood Undead

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Hlavní strana Interpreti Chris Liebing