Chuck Fenda

dancehall, lovers rock, reggae fusion, roots reggae

Diskografie Chuck Fenda

Ghetto Riddim Koupit 2018
Rumors of War Riddim Koupit 2018
Swiss Army Knife Riddim Koupit 2017
11-11 Koupit 2017
Love Roots & Dancehall Vol. 1 [Remastered] Koupit 2017
Rasta Coffee Koupit 2017
Roots & Culture Mission Vol.2 Koupit 2017
Culture Mood Vol .2 Koupit 2017
Herbman Hustling Koupit 2017
Invincible Riddim Koupit 2017
Plant a seed riddim ( Medley ) Koupit 2017
The Waiting Koupit 2017
Reggae Hits Gold Edition Koupit 2016
Danger Zone Riddim Koupit 2016
Resistance Riddim Koupit 2016
Richie Spice Pure Diamond Collection Koupit 2016
Concrete Jungle Koupit 2016
Hlavní strana Interpreti Chuck Fenda Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Algiers
Koncert, Punk, Rock
Algiers
So 16. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Algiers

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Alice Phoebe Lou
Koncert
Alice Phoebe Lou
Ne 28. dubna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot