Chuck Fenda

dancehall, lovers rock, reggae fusion, roots reggae

Diskografie Chuck Fenda

Ghetto Riddim Koupit 2018
Rumors of War Riddim Koupit 2018
Swiss Army Knife Riddim Koupit 2017
11-11 Koupit 2017
Love Roots & Dancehall Vol. 1 [Remastered] Koupit 2017
Rasta Coffee Koupit 2017
Roots & Culture Mission Vol.2 Koupit 2017
Culture Mood Vol .2 Koupit 2017
Herbman Hustling Koupit 2017
Invincible Riddim Koupit 2017
Plant a seed riddim ( Medley ) Koupit 2017
The Waiting Koupit 2017
Reggae Hits Gold Edition Koupit 2016
Danger Zone Riddim Koupit 2016
Resistance Riddim Koupit 2016
Richie Spice Pure Diamond Collection Koupit 2016
Concrete Jungle Koupit 2016
Hlavní strana Interpreti Chuck Fenda Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Liam Gallagher, Lykke Li, Skepta, The 1975, The Roots

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha

Muse

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Timber Festival 2019
Festival
Timber Festival 2019
Pá 5. — Ne 7. července 2019, Derbyshire, uk
Skunk Anansie
Koncert, Rock
Skunk Anansie
Čt 25. července 2019, Forum Karlín Praha

Skunk Anansie

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots