Citron

Česko, metal, rock

+42

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Citron (18)

29. 3. 20:00 České Budějovice, cz
13. 4. 19:00 Pardubice, cz
11. 5. 12:00 Bystřice nad Pernštejnem, cz
15. 6. 12:30 Nučice, cz
11.-14. 7. Vizovice, cz
8.-10. 8. Harrachov, cz
15.-17. 8. 12:00 Moravský Krumlov, cz

Uskutečněné koncerty (44)

2. 11. 2018 19:00 Bratislava, sk
28. 10. 2018 19:00 Trenčín, sk
22. 9. 2018 13:00 České Budějovice, cz
22. 9. 2018 13:00 Kroměříž, cz
26.-29. 7. 2018 Liberec, cz
20. 7. 2018 15:00 Voděrady, cz
26.-27. 5. 2018 13:00 Velké Poříčí, cz
19. 4. 2018 20:00 České Budějovice, cz
14. 4. 2018 20:00 Brno, cz
13. 4. 2018 20:00 Velké Meziříčí, cz
6. 4. 2018 20:00 Ostrava, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
18.-19. 8. 2017 13:00 Moravský Krumlov, cz
30. 6. 2017 12:00 Piešťany, sk
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
10. 6. 2017 11:00 Slavkov u Brna, cz
2.-4. 6. 2017 12:00 Plzeň, cz
13. 5. 2017 19:00 Strakonice, cz
28. 4. 2017 19:00 Prostějov, cz
22. 4. 2017 19:00 Mrákov, cz
14. 4. 2017 19:00 Liberec, cz
13. 4. 2017 19:00 Opava, cz
8. 4. 2017 19:00 Žďár nad Sázavou, cz
7. 4. 2017 19:00 Hradec Králové, cz

Videa Citron (3)


Fotky Citron (1)

Citron

Diskografie Citron (10)

Singly Koupit 2017
Rebelie Rebelů Koupit 2016
Síla Návratů Koupit 2001
Radegast Koupit 1987
Plni Energie Koupit 1986
In Search of Higher Ground Koupit
Absolute Koupit
Síla návratů Koupit
Best of Koupit

www.citron-group.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Secret Solstice 2019
Festival, Elektro, House
Secret Solstice 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Reykjavík, is

Martin Garrix, Morcheeba, Rita Ora, Robert Plant And The Sensational Space Shifters

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Hlavní strana Interpreti Česko Citron