Cock Sparrer

Velká Británie, punk, oi

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cock Sparrer (1)

24.-25. 5. Praha, cz

Uskutečněné koncerty (1)

14.-16. 7. 2017 13:00 Tábor, cz

Videa Cock Sparrer (2)


Fotky Cock Sparrer (1)

Cock Sparrer

Diskografie Cock Sparrer (13)

Forever Koupit 2017
40 Years Koupit 2012
Back In San Francisco 2009 Koupit 2010
England Belongs to Me (Dan Hardy Version) Koupit 2010
True to Yourself Koupit 2008
Here We Stand Koupit 2007
Back Home Koupit 2003
Live: Runnin' Riot Across The USA Koupit 2000
Two Monkeys Koupit 1997
Guilty as Charged Koupit 1994
Rarities Koupit 1992
Running Riot in '84 Koupit 1984
Shock Troops Koupit 1982

www.cocksparrer.co.uk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hlavní strana Interpreti Cock Sparrer