Cœur De Pirate

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cœur De Pirate (1)


Uskutečněné koncerty (1)

19.-22. 7. 2018 Carhaix, fr

Diskografie Cœur De Pirate (20)

Prémonition Koupit 2018
Les souliers rouges Koupit 2016
Roses Koupit 2015
Roses (Deluxe) Koupit 2015
Roses (Deluxe Edition) Koupit 2015
Child Of Light Koupit 2014
Child of Light Koupit 2014
Trauma - Chansons de la série télé (Saison No. 5) Koupit 2014
Trauma Koupit 2013
Concert Au Studio SFR Du 16 janvier 2012 Koupit 2012
Blonde Koupit 2012
Blonde (Bonus Track Edition) Koupit 2012
Coeur De Pirate Koupit 2010
Cœur De Pirate Koupit 2009
Cœur de pirate Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elektra: The Hacker
Koncert, Elektro
Elektra: The Hacker
Pá 15. března 2019, Fléda Brno, cz
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. června 2019, Amsterdam, nl
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Cœur De Pirate