Cold Cave

alternative dance, chillwave, dream pop, electroclash

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cold Cave (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (2)

5. 11. 2018 21:00 Praha, cz
12. 4. 2017 20:30 Praha, cz

Videa Cold Cave (2)


Fotky Cold Cave (1)

Cold Cave

Diskografie Cold Cave (18)

Glory Koupit 2017
Thrust Koupit 2017
Black Moon Koupit 2016
The Idea of Love Koupit 2016
Nothing Is True but You Koupit 2016
Rebellion Is Over Koupit 2015
Full Cold Moon Koupit 2014
Cremations Koupit 2014
Nausea, the Earth and Me Koupit 2013
Black Boots Koupit 2013
God Made the World Koupit 2013
Oceans With No End Koupit 2013
Matador Intended Play 2012 Koupit 2012
A Little Death to Laugh Koupit 2012
Cherish The Light Years Koupit 2011
Life Magazine Remixes EP Koupit 2010
Love Comes Close Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Hlavní strana Interpreti Cold Cave