Cold Cave

alternative dance, chillwave, dream pop, electroclash

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cold Cave (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (2)

5. 11. 21:00 Praha, cz
12. 4. 2017 20:30 Praha, cz

Videa Cold Cave (2)


Fotky Cold Cave (1)

Cold Cave

Diskografie Cold Cave (18)

Glory Koupit 2017
Thrust Koupit 2017
Black Moon Koupit 2016
The Idea of Love Koupit 2016
Nothing Is True but You Koupit 2016
Rebellion Is Over Koupit 2015
Full Cold Moon Koupit 2014
Cremations Koupit 2014
Nausea, the Earth and Me Koupit 2013
Black Boots Koupit 2013
God Made the World Koupit 2013
Oceans With No End Koupit 2013
Matador Intended Play 2012 Koupit 2012
A Little Death to Laugh Koupit 2012
Cherish The Light Years Koupit 2011
Life Magazine Remixes EP Koupit 2010
Love Comes Close Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Eddie Izzard
Divadlo
Eddie Izzard
Čt 18. dubna 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Magnetic Festival 2018
Festival, House, Elektro
Magnetic Festival 2018
Pá 14. prosince 2018, Praha, cz

CID, D.O.D, Tiësto

P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz

Alex Clare

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Hlavní strana Interpreti Cold Cave