Cold War Kids

USA

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Cold War Kids (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Cold War Kids (8)

Hold My Home Koupit 2014
Tuxedos Koupit 2013
Dear Miss Lonelyhearts Koupit 2013
Mine Is Yours Koupit 2011
Loyalty To Loyalty Koupit 2008
Robbers & Cowards Koupit 2006

www.coldwarkids.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

The Cure

Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha, cz

Bars and Melody

Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Hlavní strana Interpreti Cold War Kids