Corey Kilgannon

acoustic pop, indie anthem-folk, indie folk, indiecoustica

Diskografie Corey Kilgannon

To Stutter, to Yell Koupit 2018
The Hollow II Koupit 2017
Mismatched Poetry Koupit 2017
Homecoming Koupit 2017
East Coast Live Koupit 2017
Bleeding out Slow (B-Sides) Koupit 2016
Corey Kilgannon on Audiotree Live Koupit 2016
God the Meteorologist (Sister V) Koupit 2016
Hospital Hymns Koupit 2016
She Is Blue Sky, I'm the Gray Koupit 2016
Christmas Eve, I'm Yours. (feat. Jillian Edwards & Corey Kilgannon) Koupit 2016
Hark, a Solemn Bell Is Ringing Koupit 2015
The More We Find (Sister IV) Koupit 2015
Sister III Koupit 2014
The Hollow Koupit 2014
Human Heart - EP Koupit 2013
Hlavní strana Interpreti Corey Kilgannon Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha, cz

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Alex Vargas
Koncert, Rock
Alex Vargas
Ne 20. ledna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus