CRO

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty CRO (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (3)

15. 11. 2018 19:10 Vídeň, at
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch

Diskografie CRO (20)

tru. (Deluxe Edition) Koupit 2017
tru Koupit 2017
Unendlichkeit (Video Version) Koupit 2017
Unendlichkeit Koupit 2017
Baum Koupit 2017
MTV Unplugged Koupit 2015
Bye Bye Koupit 2015
Dream Koupit 2015
Melodie Koupit 2014
Hey Girl Koupit 2014
Bad Chick Koupit 2014
Traum Koupit 2014
Raop +5 Koupit 2013
Whatever (Maxi Edition) Koupit 2013
Raop Koupit 2012
Einmal um die Welt Koupit 2012
Einmal um die Welt (Maxi Edition) Koupit 2012
Meine Zeit Koupit 2012
King of Raop Koupit 2012
Du Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice