CRO

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty CRO (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (3)

15. 11. 2018 19:10 Vídeň, at
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch

Diskografie CRO (20)

tru. (Deluxe Edition) Koupit 2017
tru Koupit 2017
Unendlichkeit (Video Version) Koupit 2017
Unendlichkeit Koupit 2017
Baum Koupit 2017
MTV Unplugged Koupit 2015
Bye Bye Koupit 2015
Dream Koupit 2015
Melodie Koupit 2014
Hey Girl Koupit 2014
Bad Chick Koupit 2014
Traum Koupit 2014
Raop +5 Koupit 2013
Whatever (Maxi Edition) Koupit 2013
Raop Koupit 2012
Einmal um die Welt Koupit 2012
Einmal um die Welt (Maxi Edition) Koupit 2012
Meine Zeit Koupit 2012
King of Raop Koupit 2012
Du Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz