Dale Warland Singers

Dale Warland Singers

choral classical christmas

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Diskografie

Carol Barnett: Treasures from the Archives (2014)
Koupit na Amazonu
Choral Currents (2011)
Koupit na Amazonu
Rachmaninov: Vespers (2010)
Koupit na Amazonu
Christmas Echoes, Vol. 1 (2010)
Koupit na Amazonu
Christmas with the Dale Warland Singers (2010)
Koupit na Amazonu
Harvest Home (2010)
Koupit na Amazonu
The Dale Warland Singers: Lux Aurumque (2010)
Koupit na Amazonu
Bernstein & Britten (1999)
Koupit na Amazonu
Blue Wheat (1996)
Koupit na Amazonu
December Stillness (1995)
Koupit na Amazonu
Cathedral Classics (1994)
Koupit na Amazonu
Čt 4. říjen 19:00
Devátý ročník audiovizuálního Lunchmeat festivalu bude ve Veletržním paláci prob...
Koupit vstupenky

více akcí