Damso

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Damso (2)

10.-14. 7. Dour, be

Uskutečněné koncerty (11)

23.-26. 8. 2018 Charleville-Mézières, fr
19.-22. 7. 2018 Carhaix, fr
11.-15. 7. 2018 La Rochelle, fr
5.-8. 7. 2018 Belfort, fr
5.-8. 7. 2018 Liège, be
29.-1. 7. 2018 Brusel, be
28.-1. 7. 2018 Marmande, fr
24.-29. 4. 2018 Bourges, fr
6.-9. 7. 2017 Liège, be
10.-11. 6. 2017 Paříž, fr

Diskografie Damso (17)

CQFD Koupit 2018
Fais-moi un Vie Koupit 2018
Mort Koupit 2018
Mucho Dinero Koupit 2018
Smeagol Koupit 2018
TieksVie Koupit 2018
Batterie faible Koupit 2017
Ipséité Koupit 2017
R.I.P.R.O 3 Koupit 2017
Paris c'est loin Koupit 2016
BruxellesVie Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha

Def Leppard, Whitesnake

The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
Hlavní strana Interpreti Damso