Danko Jones

Kanada

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Danko Jones (1)

5.-8. 6. Norje, se

Uskutečněné koncerty (4)

13. 12. 2018 20:00 Sarrebruck/sarre, de
24. 11. 2018 20:00 Vídeň, at
8.-9. 6. 2018 Madrid, es
8. 7. 2017 Bonn, de

Diskografie Danko Jones (21)

Wild Cat Koupit 2017
Fire Music Koupit 2016
Live At Wacken Koupit 2016
We Sweat Blood Koupit 2015
Fire Music (Deluxe) Koupit 2014
Garage Rock! A Collection Of Lost Songs From 1996-1998 Koupit 2014
Garage Rock! - A Collection of Lost Songs From 1996 – 1998 Koupit 2014
Live At Gröna Lund Koupit 2014
Rock and Roll is Black and Blue Koupit 2012
Rock and Roll Is Black And Blue Koupit 2012
Rock and Roll Is Black And Blue (Spotify Exclusive Version) Koupit 2012
Below the Belt Koupit 2010
Below The Belt Koupit 2010
This Is Danko Jones Koupit 2009
B-sides Koupit 2009
Never Too Loud Koupit 2008

www.dankojones.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha

Dido

Creepy Teepee 2019
Festival
Creepy Teepee 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Kutná Hora
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Bastille, Florence + The Machine, Mumford & Sons, Muse, P!nk, The Cure, Tool

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří

The Offspring

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Hlavní strana Interpreti Danko Jones