David Crosby

art rock, blues-rock, british blues, british folk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty David Crosby (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie David Crosby (20)

Sky Trails Koupit 2017
Curved Air Koupit 2017
Sell Me A Diamond Koupit 2017
She's Got To Be Somewhere Koupit 2017
Lighthouse Koupit 2016
The City Koupit 2016
Things We Do For Love Koupit 2016
Tracks In The Dust - Live in Philadelphia - April 1989 (Remastered) Koupit 2015
David & The Dorks: The 1970 Matrix Broadcast (Live) Koupit 2014
Towering Inferno (Live) Koupit 2014
Croz Koupit 2014
It's All Coming Back To Me Now Koupit 1995
A Thousand Roads Koupit 1993
Whistling Down The Wire Koupit 1976
Wind On The Water Koupit 1975
If I Could Only Remember My Name Koupit 1971

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Hlavní strana Interpreti David Crosby