David Garrett

Německo, classical, pop

+21

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty David Garrett (2)


Uskutečněné koncerty (1)


Videa David Garrett (3)


Fotky David Garrett (2)

David Garrett
David Garrett

Diskografie David Garrett (20)

Rock Revolution Koupit 2017
Rock Revolution (Deluxe) Koupit 2017
Explosive (Deluxe) Koupit 2015
Explosive Koupit 2015
Garrett Vs. Paganini Koupit 2015
"Timeless" Brahms & Bruch Violin Concertos Koupit 2014
Garrett vs. Paganini Koupit 2014
Caprice Koupit 2014
Garrett vs. Paganini (Inspiriert vom Kinofilm “Der Teufelsgeiger”) Koupit 2013
14 Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Florence + The Machine, Mumford & Sons, P!nk, The Cure

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

Major Lazer, The Cure

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Alvaro Soler
Koncert, Pop, Rock
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Elderbrook
Koncert
Elderbrook
Út 9. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz

Elderbrook

Hlavní strana Interpreti David Garrett