David Garrett

Německo, classical, pop

+18

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty David Garrett (2)


Uskutečněné koncerty (1)


Videa David Garrett (3)


Fotky David Garrett (2)

David Garrett
David Garrett

Diskografie David Garrett (20)

Rock Revolution Koupit 2017
Rock Revolution (Deluxe) Koupit 2017
Explosive (Deluxe) Koupit 2015
Explosive Koupit 2015
Garrett Vs. Paganini Koupit 2015
"Timeless" Brahms & Bruch Violin Concertos Koupit 2014
Garrett vs. Paganini Koupit 2014
Caprice Koupit 2014
Garrett vs. Paganini (Inspiriert vom Kinofilm “Der Teufelsgeiger”) Koupit 2013
14 Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benátská! s Impulsem 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! s Impulsem 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec, cz

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
Čt 18. dubna 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Hollywood Undead

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Blood Youth
Koncert, Hardcore, Punk
Blood Youth
Út 19. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tommy Cash
Koncert, Hip-hop, Rap
Tommy Cash
Út 19. února 2019, Roxy Praha, cz

Tommy Cash

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Hlavní strana Interpreti David Garrett