David Garrett

+10

Budoucí koncerty David Garrett (1)


Uskutečněné koncerty (1)


Diskografie David Garrett (20)

Rock Revolution Koupit 2017
Rock Revolution (Deluxe) Koupit 2017
Explosive (Deluxe) Koupit 2015
Explosive Koupit 2015
Garrett Vs. Paganini Koupit 2015
"Timeless" Brahms & Bruch Violin Concertos Koupit 2014
Garrett vs. Paganini Koupit 2014
Caprice Koupit 2014
Garrett vs. Paganini (Inspiriert vom Kinofilm “Der Teufelsgeiger”) Koupit 2013
14 Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Black Queen
Koncert, Elektro
The Black Queen
Čt 25. října 2018, Chapeau Rouge Praha, cz
Plzeň Design Week 2018
Ostatní
Plzeň Design Week 2018
Po 12. — Ne 18. listopadu 2018, Plzeň – různá místa Plzeň, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Zeal & Ardor
Koncert, Elektro, Metal
Zeal & Ardor
So 17. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Czech Design Week 2018
Ostatní
Czech Design Week 2018
St 28. — Ne 2. prosince 2018, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Laco Deczi & Celula New York
Koncert, Jazz
Laco Deczi & Celula New York
Čt 15. listopadu 2018, Rock Café Praha, cz
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Koncert, Folk
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Po 29. října 2018, Vila Štvanice Praha, cz
Hlavní strana Interpreti David Garrett