Desiigner

hip hop, pop rap, rap, trap music

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Desiigner (3)

3.-7. 7. Zamárdi, hu
4.-8. 7. Novi Sad, rs
12. 7. 20:00 Varšava, pl

Uskutečněné koncerty (7)

17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
8.-15. 8. 2018 10:00 Budapešť, hu
7.-11. 8. 2018 Zambujeira do Mar, pt
7.-9. 7. 2017 Londýn, uk
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch
6.-9. 7. 2017 Liège, be

Fotky Desiigner (1)

Desiigner

Diskografie Desiigner (19)

L.O.D. Koupit 2018
Suicidal (feat. Desiigner) Koupit 2018
Suicidal Koupit 2018
Trap Phone (feat. Desiigner) Koupit 2017
Liife Koupit 2017
Up Koupit 2017
Holy Ghost Koupit 2017
Thank God I Got It Koupit 2017
Outlet Koupit 2017
Tiimmy Turner (Remix) Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Skunk Anansie
Koncert, Rock
Skunk Anansie
Čt 25. července 2019, Forum Karlín Praha

Skunk Anansie

Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha

Godsmack

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno
Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
Út 3. prosince 2019, Velký sál Lucerna Praha
Hlavní strana Interpreti Desiigner