Dirty Funker

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dirty Funker (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Dirty Funker (8)

Beat Control - Progressive & Electro House, Vol. 9 Koupit 2013
WePLAY Classics Vol. 6 - presented by Falko Niestolik Koupit 2013
Clocks Koupit 2011
Song 2 Koupit 2011
Street Banger Koupit 2011
Flat Beat (Remixes) Koupit 2010
Flat Beat Koupit 2009

Další akce

Více akcí
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

The Briefs
Koncert, Pop, Punk
The Briefs
St 5. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Tender
Koncert
Tender
St 20. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Next 2018
Festival, Elektro
Next 2018
St 28. — So 1. prosince 2018, Bratislava, sk

Caterina Barbieri, Fatima Al Qadiri

Hlavní strana Interpreti Dirty Funker