Disturbed

USA, alternative metal, nu metal, rap metal

+40

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Disturbed (12)

25. 4. 20:00 Mnichov, de
28. 4. 20:00 Hamburg, de
4. 5. 20:00 Berlín, de
6. 5. 20:00 Kolín nad Rýnem, de
11. 5. 18:30 Londýn, uk
5.-8. 6. Norje, se
7.-9. 6. Hyvinkää, fi
20. 6. 18:00 Varšava, pl

Videa Disturbed (8)


Fotky Disturbed (1)

Disturbed

Diskografie Disturbed (23)

Evolution (Deluxe) Koupit 2018
Evolution Koupit 2018
Disturbed - Live at Red Rocks Koupit 2016
Immortalized Koupit 2015
Immortalized (Deluxe Version) Koupit 2015
The Lost Children Koupit 2011
Asylum Koupit 2010
Indestructible Koupit 2008
Ten Thousand Fists (Standard Edition) Koupit 2005
Disturbed - The Interview Koupit
Asylum (Deluxe) Koupit
The Sickness 10th Anniversary Edition Koupit
Ten Thousand Fists Koupit
Music As A Weapon II Koupit
Believe Koupit

disturbed1.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Uriah Heep, Within Temptation

Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Hlavní strana Interpreti Disturbed