Djadja & Dinaz

francoton, trap francais

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Djadja & Dinaz (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Djadja & Dinaz (16)

J'souris Koupit 2018
Dans l'arène Koupit 2017
Tenue de motard 4 Koupit 2017
Maléfique Koupit 2017
Mauvais comportement Koupit 2017
C'est la même Koupit 2017
Catalogués bandits Koupit 2017
Déstabilisé Koupit 2017
Souviens-toi Koupit 2017
On s'promet Koupit 2016
Je m'isole Koupit 2016
J'fais mes affaires Koupit 2016
Quoi de neuf au soleil, vol. 2 Koupit 2016

Další akce

Více akcí
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Field Day 2019
Festival, Hip-hop, House
Field Day 2019
Pá 7. — So 8. června 2019, Londýn, uk

Bonobo, Diplo, Earl Sweatshirt, Jorja Smith, Jungle, Octavian, Pusha T, Skepta

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří

The Offspring

X Ambassadors
Koncert, Pop
X Ambassadors
Ne 5. května 2019, Roxy Praha

X Ambassadors

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Transmission 2019
Festival
Transmission 2019
So 12. října 2019, Praha
Hlavní strana Interpreti Djadja & Dinaz