Dog Eat Dog

USA, funk metal, hardcore, rap metal, rap rock

+5

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dog Eat Dog (1)

12.-14. 7. Tábor, cz

Uskutečněné koncerty (9)

12. 8. 2018 18:00 Brno, cz
10.-11. 8. 2018 16:00 Terchová, sk
10.-12. 8. 2018 Brno, cz
12.-15. 7. 2018 Novi Sad, rs
11. 8. 2017 16:00 Letohrad, cz
28.-29. 4. 2017 Brno, cz
28. 4. 2017 20:00 Strakonice, cz

Videa Dog Eat Dog (2)


Fotky Dog Eat Dog (2)

Dog Eat Dog
Dog Eat Dog

Diskografie Dog Eat Dog (7)

Low & Slow Metal Koupit 2018
1994 Koupit 2017
Before & After Punk Koupit 2017
Punk Gems Koupit 2017
Kdo je víc Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Zítra, Forum Karlín Praha, cz
The Picturebooks
Koncert, Rock, Blues
The Picturebooks
Út 16. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Summer Sessions 2019 – Edinburgh
Festival, Pop, Elektro
Summer Sessions 2019 – Edinburgh
St 7. — Ne 18. srpna 2019, Edinburgh, uk

CHVRCHES, Florence + The Machine, Primal Scream

Little Big
Koncert, Pop
Little Big
Po 13. května 2019, MMC Bratislava Bratislava, sk
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Dog Eat Dog