Dolcenera

italian arena pop, italian pop, italian pop rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dolcenera (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Dolcenera (18)

Regina Elisabibbi Koupit 2018
Un Altro Giorno Sulla Terra Koupit 2018
Le Stelle Non Tremano (Supernovae) Koupit 2016
Il popolo dei sogni Koupit 2016
Un mondo perfetto Koupit 2016
Ora O Mai Più (Le Cose Cambiano) Koupit 2016
Le Stelle Non Tremano Koupit 2015
Fantastica Koupit 2015
Accendi Lo Spirito Koupit 2014
Niente Al Mondo Koupit 2014
Evoluzione della specie 2 Koupit 2012
I Believe in Love ( Le nostre canzoni d'amore per San Valentino) Koupit 2012
Il sole di domenica Remixes (Dolcenera VS Restylers) Koupit 2011
At Your Inconvenience Koupit 2011
Donne Koupit 2010
Dolcenera Nel Paese Delle Meraviglie Koupit 2009
Il mio amore unico Koupit 2009
Sorriso nucleare Koupit 2003

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Connie Constance
Koncert, Jazz
Connie Constance
Pá 26. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Fingers Up 2019
Festival, Indie, Rock
Fingers Up 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Mohelnice

Lenny, Mandrage, Tata Bojs

Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Hlavní strana Interpreti Dolcenera