Dosseh

francoton, french hip hop, trap francais

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dosseh (2)

26. 1. 2019 Ženeva, ch
4.-7. 7. 2019 Liège, be

Uskutečněné koncerty (1)

6.-11. 7. Corsica, fr

Diskografie Dosseh (12)

Habitué Koupit 2018
KFC Koupit 2018
Tout est neuf Koupit 2018
PDCV (Pas dans cette vie) Koupit 2017
Abel & Caïn Koupit 2016
Myah Bay Koupit 2016
Summer Crack Volume 3 Koupit 2015
La Mixtape Desperadoss Koupit 2011

Další akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Dosseh