DSP

DSP

hungarian hip hop ninja trip hop

Diskografie

Fekete Tükör (2017)
Koupit na Amazonu
Rohan Az Idő (2017)
Koupit na Amazonu
Szenvedély (2017)
Koupit na Amazonu
Oslo Jam Session (2017)
Koupit na Amazonu
Telihold (2017)
Koupit na Amazonu
Kistestvér (2016)
Koupit na Amazonu
Démonok (2016)
Koupit na Amazonu
Mirelit Pizza (2016)
Koupit na Amazonu
Minden Van (feat. Gabe) (2015)
Koupit na Amazonu
Nincs Alternatíva (2015)
Koupit na Amazonu
Az Utas (2015)
Koupit na Amazonu
Rímnapló (2013)
Koupit na Amazonu
Régi Lemez (2013)
Koupit na Amazonu
Elmezaj (2011)
Koupit na Amazonu
Már Megint (2011)
Koupit na Amazonu
Társadalomklinika (2008)
Koupit na Amazonu