DSP

hungarian hip hop, ninja, trip hop

Diskografie DSP

Fekete Tükör Koupit na Amazonu 2017
Rohan Az Idő Koupit na Amazonu 2017
Szenvedély Koupit na Amazonu 2017
Oslo Jam Session Koupit na Amazonu 2017
Telihold Koupit na Amazonu 2017
Kistestvér Koupit na Amazonu 2016
Démonok Koupit na Amazonu 2016
Mirelit Pizza Koupit na Amazonu 2016
Minden Van (feat. Gabe) Koupit na Amazonu 2015
Nincs Alternatíva Koupit na Amazonu 2015
Az Utas Koupit na Amazonu 2015
Rímnapló Koupit na Amazonu 2013
Régi Lemez Koupit na Amazonu 2013
Elmezaj Koupit na Amazonu 2011
Már Megint Koupit na Amazonu 2011
Társadalomklinika Koupit na Amazonu 2008
Hlavní strana Interpreti DSP Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Rock en Seine 2019
Festival
Rock en Seine 2019
Datum bude oznámeno, Paříž, fr
Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

The Adicts + support
Koncert, Punk
The Adicts + support
Čt 11. října 2018, Meetfactory Praha, cz
The KVB
Koncert, Elektro
The KVB
So 17. listopadu 2018, Café V Lese Praha, cz
Colours of Ostrava 2019
Festival
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz
Reading Festival 2019
Festival
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk
Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz