DSP

hungarian hip hop, ninja, trip hop

Diskografie DSP

Fekete Tükör Koupit 2017
Rohan Az Idő Koupit 2017
Szenvedély Koupit 2017
Oslo Jam Session Koupit 2017
Telihold Koupit 2017
Kistestvér Koupit 2016
Démonok Koupit 2016
Mirelit Pizza Koupit 2016
Minden Van (feat. Gabe) Koupit 2015
Nincs Alternatíva Koupit 2015
Az Utas Koupit 2015
Rímnapló Koupit 2013
Régi Lemez Koupit 2013
Elmezaj Koupit 2011
Már Megint Koupit 2011
Társadalomklinika Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti DSP Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

High Contrast, Noisia

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Brutal Assault 2019
Festival, Punk, Hardcore
Brutal Assault 2019
St 7. — So 10. srpna 2019, Jaroměř, cz

Meshuggah, Napalm Death

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz