Dubfire

house

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dubfire (4)

3.-7. 7. Zamárdi, hu
3.-6. 7. Torre del Mar, es
13.-14. 7. Freiburg, de

Uskutečněné koncerty (25)

1. 1. Zaragoza, es
3. 11. 2018 18:00 Varšava, pl
19. 10. 2018 Amsterdam, nl
27. 9. 2018 23:00 Praha, cz
24.-26. 8. 2018 Amsterdam, nl
15.-20. 8. 2018 Mamaia, ro
2.-5. 8. 2018 Vrnjačka Banja, rs
20.-29. 7. 2018 Boom, be
20.-22. 7. 2018 Istanbul, tr
15.-16. 6. 2018 Stockholm, se
1.-2. 6. 2018 Göteborg, se
30. 5. 2018 22:00 Varšava, pl
25.-27. 5. 2018 Upminster, uk
19. 5. 2018 Rotterdam, nl
18.-20. 5. 2018 Houthalen-Helchteren, be
12.-15. 4. 2018 Crans-Montana, ch
7. 4. 2018 Mannheim, de
31. 3. 2018 Londýn, uk
30.-31. 3. 2018 Barcelona, es
10.-13. 8. 2017 Cantabria, es
3.-6. 8. 2017 Cluj-Napoca, ro
23.-24. 6. 2017 Marseille, fr
16.-18. 6. 2017 Reykjavík, is

Diskografie Dubfire (14)

RibCage (Remixes) Koupit 2017
Dust Devil Koupit 2017
Retrospectivo 2008 - 2016 Koupit 2016
Humano Koupit 2016
Elements Remixed Koupit 2016
Exit Koupit 2015
Elements Series IV: Agua Koupit 2014
Slowburn Koupit 2012
Octvs Koupit 2012
Roadkill Koupit 2010

Další akce

Více akcí
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Hlavní strana Interpreti Dubfire