Dubioza kolektiv

Bosna a Hercegovina, punk, dub, reggae

+10

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Dubioza kolektiv (3)

12.-14. 7. Tábor, cz
24.-28. 7. Tavernes de Valldigna, es

Uskutečněné koncerty (18)

8. 11. 2018 19:00 Glasgow, uk
6. 11. 2018 19:00 Londýn, uk
13. 10. 2018 20:00 Vratislav, pl
12. 10. 2018 20:00 Varšava, pl
31.-2. 9. 2018 Maine-et-Loire, fr
10.-12. 8. 2018 Brno, cz
2.-5. 8. 2018 East Lulworth, uk
18.-22. 7. 2018 Bontida, ro
4.-7. 7. 2018 Torre del Mar, es
29.-1. 7. 2018 Brusel, be
1.-2. 6. 2018 14:00 Řevnice, cz
12.-13. 8. 2017 13:30 Brno, cz
9.-16. 8. 2017 Budapešť, hu
14.-16. 7. 2017 13:00 Tábor, cz
3. 6. 2017 11:00 Řevnice, cz
26.-27. 5. 2017 Umag, hr
2.-5. 7. 2013 Hradec Králové, cz

Videa Dubioza kolektiv (6)


Fotky Dubioza kolektiv (2)

Dubioza kolektiv
Dubioza kolektiv

Diskografie Dubioza kolektiv (10)

Pjesmice za djecu i odrasle Koupit 2017
Chapkamatik Raki'n'Roll Koupit 2016
Happy Machine Koupit 2016
Psychoaktiv Koupit 2015
Menart Summer Hits 2013 Koupit 2013
Apsurdistan Koupit 2013
Wild Wild East Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elektra: The Hacker
Koncert, Elektro
Elektra: The Hacker
Pá 15. března 2019, Fléda Brno, cz
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. června 2019, Amsterdam, nl
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Dubioza kolektiv