DVS1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty DVS1 (7)

11.-14. 4. Crans-Montana, ch
18.-20. 4. Sierra Nevada, es
27. 4. Amsterdam, nl
7.-10. 8. Viana do Castelo, pt

Uskutečněné koncerty (16)

31. 12. 2018 Lisabon, pt
18. 10. 2018 Amsterdam, nl
29. 9. 2018 Meath, irl
17.-19. 8. 2018 Wandlitz, de
3.-5. 8. 2018 Rummu, ee
3.-5. 8. 2018 Ledegem, be
1.-5. 8. 2018 Amsterdam, nl
20.-29. 7. 2018 Boom, be
5.-8. 7. 2018 Baldock, uk
1.-2. 6. 2018 Belfast, uk
20. 5. 2018 Dortmund, de
30.-1. 4. 2018 Amsterdam, nl
10.-12. 8. 2017 Stora Vika, se
3.-5. 8. 2017 Vrnjačka Banja, rs
7.-8. 7. 2017 Paříž, fr
3. 6. 2017 Arnhem, nl

Diskografie DVS1 (5)

Klockworks 13 Koupit 2014
Klockworks 08 Koupit 2012
Pn14 Koupit 2012
Love Under Pressure Koupit 2010
Klockworks 05 Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Hlavní strana Interpreti DVS1