E!E

Česká republika, punk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty E!E (18)

8. 2. 2019 19:00 Kralupy nad Vltavou, cz
19. 4. 2019 19:00 České Budějovice, cz
25.-28. 7. 2019 Liberec, cz

Uskutečněné koncerty (20)

27. 10. 19:30 Brno, cz
26. 10. 20:00 Plzeň, cz
20. 10. Vrchlabí, cz
12. 10. 19:30 Praha, cz
30. 8. 18:00 Dobříš, cz
24.-25. 8. Slaný, cz
17. 8. 15:00 Ústí nad Labem, cz
17.-18. 8. Horčápsko u Příbrami, cz
17.-18. 8. 18:00 Volyně, cz
2.-4. 8. Harrachov, cz
14. 7. Poděbrady, cz
30. 6. Brněnec, cz
28. 10. 2017 19:30 Brno, cz
18.-19. 8. 2017 Horčápsko u Příbrami, cz
17.-19. 8. 2017 Vyškov, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
19.-20. 5. 2017 Praha, cz
8. 4. 2017 20:00 Brno, cz
25.-26. 2. 2017 16:00 Havlíčkův Brod, cz

Videa E!E (2)


Fotky E!E (1)

E!E

Diskografie E!E (8)

2012 Koupit 2012
Lepší už to nebude! Koupit 2006
Dvacet pe!ecek + bonus Koupit 1999
Děláme co můžem Koupit 1998
Deska Koupit 1996
Mrtvák Koupit 1994
Poslouchej Koupit 1993
E!E 0001 Koupit 1992

Další akce

Více akcí
Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Tom Odell
Koncert, Pop
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko E!E