E!E

Česká republika, punk

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty E!E (18)

19. 4. 19:00 České Budějovice, cz
26. 4. 20:00 Březnice, cz
24.-25. 5. Praha, cz
29. 6. 09:00 Brněnec, cz
15.-17. 8. Vyškov, cz

Uskutečněné koncerty (26)

8. 2. 19:00 Kralupy nad Vltavou, cz
25. 1. 20:00 Klatovy, cz
27. 10. 2018 19:30 Brno, cz
26. 10. 2018 20:00 Plzeň, cz
20. 10. 2018 Vrchlabí, cz
12. 10. 2018 19:30 Praha, cz
30. 8. 2018 18:00 Dobříš, cz
24.-25. 8. 2018 Slaný, cz
17. 8. 2018 15:00 Ústí nad Labem, cz
17.-18. 8. 2018 Horčápsko u Příbrami, cz
17.-18. 8. 2018 18:00 Volyně, cz
2.-4. 8. 2018 Harrachov, cz
14. 7. 2018 Poděbrady, cz
30. 6. 2018 Brněnec, cz
28. 10. 2017 19:30 Brno, cz
18.-19. 8. 2017 Horčápsko u Příbrami, cz
17.-19. 8. 2017 Vyškov, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
19.-20. 5. 2017 Praha, cz
8. 4. 2017 20:00 Brno, cz
25.-26. 2. 2017 16:00 Havlíčkův Brod, cz

Videa E!E (2)


Fotky E!E (1)

E!E

Diskografie E!E (16)

2012 Koupit 2012
Lepší Už To Nebude! Koupit 2006
Lepší už to nebude! Koupit 2006
Dvacet Pe!Ecek Koupit 1999
Dvacet pe!ecek + bonus Koupit 1999
Děláme Co Můžem Koupit 1998
Děláme co můžem Koupit 1998
Deska Koupit 1996
Mrtvák (Live) Koupit 1994
Mrtvák Koupit 1994
Poslouchej Koupit 1993
E!E 0001 Koupit 1992

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

Andy C, High Contrast, Noisia

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Lil Xan
Koncert, Rap
Lil Xan
Ne 10. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
The Picturebooks
Koncert, Rock, Blues
The Picturebooks
Út 16. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Hlavní strana Interpreti Česko E!E