E!E

E!E

punk

Budoucí koncerty (7)

zítra 15:00
, Ústí nad Labem
Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala...
Koupit vstupenky
zítra
, Horčápsko u Příbrami
Festival Kačeři klepe již po třinácté na dveře. O víkendu 17.–18. srpna otevřou...
Koupit vstupenky
Čt 30. srpen 18:00
Vystoupení skupin: TŘI SESTRY, Doctor P.P., E!E, MZH.  Tři sestry jsou...
Koupit vstupenky
pá 12. říjen 19:30
, Praha
Koupit vstupenky
so 20. říjen
, Vrchlabí
Čtrnáctý ročník oblíbeného, krkonošského, punkrockového festivalu.
Koupit vstupenky
so 27. říjen 19:30
, Brno
Punkové kapely S.P.S. a E!E vyráží podesáté na společné turné Pogo Tour.
Koupit vstupenky

Uskutečněné koncerty

so 14. červenec
, Poděbrady
17. ročník hudební přehlídky Barvy léta v areálu Jezera Poděbrady
so 30. červen
, Brněnec
so 9. prosinec 2017 19:00
, Česká Třebová
so 28. říjen 2017 19:30
, Brno
Tradičně na podzim na Melodce: punkové kapely SPS a E!E vyráží podeváté na spole...
pá 18. srpen 2017
, Horčápsko u Příbrami
12. ročník festivalu Kačeři se opět uskuteční na tradičním festivalvém místě – l...
Čt 17. srpen 2017
Už to vypadalo, že Fest Pod Parou 2017 nebude. Ale pro punkáče dobrá zpráva, 15....
pá 14. červenec 2017
, Poděbrady
so 8. duben 2017 20:00
, Brno
so 25. únor 2017 16:00
, Havlíčkův Brod

Videa (2)

Fotky (1)

E!E

Diskografie

2012 (2012)
Koupit na Amazonu
Lepší už to nebude! (2006)
Koupit na Amazonu
Dvacet pe!ecek + bonus (1999)
Koupit na Amazonu
Děláme co můžem (1998)
Koupit na Amazonu
Deska (1996)
Koupit na Amazonu
Mrtvák (1994)
Koupit na Amazonu
Poslouchej (1993)
Koupit na Amazonu
E!E 0001 (1992)
Koupit na Amazonu