Ewa Farna

Česká republika, pop, pop rock

+128

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Ewa Farna (2)

7. 12. 19:00 Praha, cz

Uskutečněné koncerty (16)

15. 11. 2018 20:00 Moravský Krumlov, cz
26.-29. 7. 2018 12:00 Světlá nad Sázavou, cz
14. 7. 2018 13:00 Frenštát pod Radhoštěm, cz
12. 6. 2018 19:00 Praha, cz
29. 11. 2017 20:00 Bratislava, sk
2. 11. 2017 19:00 Praha, cz
27. 8. 2017 19:45 Kielce, pl
26.-27. 8. 2017 13:00 Rochlice u Liberce, cz
24. 8. 2017 20:00 Domažlice, cz
12.-13. 8. 2017 13:00 Ostrava, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
15.-16. 7. 2017 13:00 Pardubice, cz
23.-24. 6. 2017 Praha, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz

Videa Ewa Farna (6)


Fotky Ewa Farna (3)

Ewa Farna
Ewa Farna
Ewa Farna

Diskografie Ewa Farna (20)

Vanoce Na Miru Koupit 2017
Bumerang (Czech Version) Koupit 2017
Inna Koupit 2015
G2 Acoustic Stage Koupit 2015
Leporelo Koupit 2014
(W)inna? Koupit 2013
Live Koupit 2011
"18" LIVE Koupit 2011
Ewakuacja Koupit 2010
Bliz ke hvezdam Koupit 2009
Moyzesová: Pověsti slezských hradů a zámků Koupit 2009
Virtualni Koupit 2009
Cicho Koupit 2009
Sam Na Sam Koupit 2007
Ticho Koupit 2007
Mels me vubec rad Koupit 2006

ewafarna.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Tove Lo

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Ewa Farna